17 Май 2012
333261
Гаспачо
Енчелади с чушки
Мексиканска супа от боб
Мексиканска салата
Мексиканско ястие с кайма
Пилешко с чушки и ядки
Текила с моркови
Ориз с джоджен
Пилешко фламбе с портокалов сок
Пиле с портокали по мексикански
Тиквички с млечна царевица
Мексикански тортили
Мексиканска салата
500 г млечна царевица (от консерва), 2 глави лук, 100 г масло, сух джоджен, 1 чаена лъжица вегета, сол, пресни зелени люти чушки, 2 супени лъжици олио.
Ситно нарязаният лук се запържва в олиото и след 10 минути се добавят малко вода и царевицата, която се задушава до омекване. Прибавят се маслото, вегетата, сол и ситно нарязаните люти чушки. Накрая се слага стритият сух джоджен и се оставя още 10-15 минути на слаб огън. Салатата се сервира, след като изстине, украсена с резенчета лимон
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари