17 Май 2012
333261
Гаспачо
Енчелади с чушки
Мексиканска супа от боб
Мексиканска салата
Мексиканско ястие с кайма
Пилешко с чушки и ядки
Текила с моркови
Ориз с джоджен
Пилешко фламбе с портокалов сок
Пиле с портокали по мексикански
Тиквички с млечна царевица
Мексикански тортили
Мексиканска супа от боб
300 г зрял фасул (за предпочитане черен или кафяв), 1 глава лук, пресен джоджен, сол,
2 супени лъжици заквасена сметана, 1 супена лъжица олио, 2 скилидки чесън.
Бобът се вари до пълно разваряване заедно с лука, нарязан на четири, скилидките чесън и джоджена. Когато стане готов, се добавя сол и се пасира. В друг съд леко се запържва олиото и към него се прибавя пасираният боб. Вари се още 10 минути на бавен огън. Сервира се в купички, украсен с малко сметана отгоре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари