17 Май 2012
333280
Гаспачо
Енчелади с чушки
Мексиканска супа от боб
Мексиканска салата
Мексиканско ястие с кайма
Пилешко с чушки и ядки
Текила с моркови
Ориз с джоджен
Пилешко фламбе с портокалов сок
Пиле с портокали по мексикански
Тиквички с млечна царевица
Мексикански тортили
Тиквички с млечна царевица
500 г пресни тиквички, 250 г млечна царевица, 2 големи глави лук, 1 голям домат, пресен копър, 50 г краве масло, 3 супени лъжици олио, сол, 1 супена лъжица вегета, 1 глава чесън.
Тиквичките се нарязват на кубчета, лукът се нарязва на ситно, а доматът леко се попарва и се обелва. Изчистените скилидки чесън се режат на две по дължина. Лукът се запържва в олиото и се добавя малко вода. Прибавя се царевицата и се задушава до омекване. Накрая се слагат тиквичките и когато станат готови, се прибавят сол, вегета, чесънът и настърганият домат. Ястието се вари още 10 минути и непосредствено преди да се снеме от огъня, се поръсва със ситно нарязания пресен копър и се добавя маслото.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари