17 Май 2012
333261
Гаспачо
Енчелади с чушки
Мексиканска супа от боб
Мексиканска салата
Мексиканско ястие с кайма
Пилешко с чушки и ядки
Текила с моркови
Ориз с джоджен
Пилешко фламбе с портокалов сок
Пиле с портокали по мексикански
Тиквички с млечна царевица
Мексикански тортили
Текила с моркови
500 г моркови, 2 супени лъжици краве масло, сол, черен пипер и сух копър на вкус, 1/4 чаена чаша текила.
Нарежете морковите на колелца с дебелина около 5 мм. Загрейте маслото в тиган и пържете морковите около 10 минути, като разбърквате от време на време. Овкусете със сол, черен пипер и сух копър. Разбъркайте добре и увеличете огъня. Полейте морковите с текила и подпалете. Когато пламъкът угасне, разбъркайте и сервирайте.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари