20 Май 2012
97062
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Пиле с кашкавал
4 пилишки бутчета, 1 чаша бяло вино, 150г кашкавал, 1/2 пакетче краве масло, 1/2 кофичка сметана, 2 жълтъка, 2 лъжици препечено брашно, сол
Сложете бутчетата в тавичка, залейте с виното и маслото и покрийте с фолио. Печете в умерена фурна. След около 40 мин извадете изпечените бутчета, а в соса от печенето прибавете брашното, кашкавала (оставете 3-4 лъжици) и сметаната, в която сте разбили жълтъците. Разбъркайте добре и залейте бутчетата. Поръсете с кашкавал и запечете още 10 мин. Поднесете със зелена салата и картофено пюре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари