17 Май 2012
333288
Гаспачо
Енчелади с чушки
Мексиканска супа от боб
Мексиканска салата
Мексиканско ястие с кайма
Пилешко с чушки и ядки
Текила с моркови
Ориз с джоджен
Пилешко фламбе с портокалов сок
Пиле с портокали по мексикански
Тиквички с млечна царевица
Мексикански тортили
Пиле с портокали по мексикански
1 голямо пиле, нарязано на порционни парчета, 2 супени лъжици олио, 1 глава лук, средна, нарязана на ситно, 2 склидки чесън, нарязани на ситно, 2 цели карамфилчета, 5 см пръчица канела, 5 зърна черен пипер, 3 малки стръкчета мащерка, 2 дафинови листа, сок от 3 портокала, сол на вкус.
В голям дълбок тиган запържете нарязаното на порции пиле до златисто. Добавете лука, леко запържете и добавете портокаловия сок, 1 чаена чаша вода и всички подправки. Покрийте с капак и варете на тих огън до готовност – около 35-40 минути.
Сервирайте с варен ориз или варени картофи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари