28 Януари 2012
421814
Пълнено пиле със зеле и булгур
Зимна супа с кисело зеле и свинско
Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса
Бабинденска бурания
Пиле със зеле
Свинско месо с кисело зеле
Кисело зеле-тепси кебап
Гювеч с кисело зеле и свинско
Постни зелеви сарми
Сарми с кисело зеле - Асеновград
Пълнено пиле със зеле и булгур
1 бр. пиле с дреболии
1 бр. малка кисела зелка
2 ч.ч. булгур
1/3 ч.ч. олио
червен пипер
черен пипер
Начин на приготвяне
Зелката се нарязва на ситно и се задушава заедно с дреболиите, булгурът, половината олио и подправките. Долива се малко вода и се задушава са около 20 минути. Измитото пиле се пълни с плънката, зашива се, намазва се с олио и червен пипер. Слага в тава, налива се 1 ч.ч. вода, малко олио и се запича в умерена фурна до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари