28 Януари 2012
421801
Пълнено пиле със зеле и булгур
Зимна супа с кисело зеле и свинско
Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса
Бабинденска бурания
Пиле със зеле
Свинско месо с кисело зеле
Кисело зеле-тепси кебап
Гювеч с кисело зеле и свинско
Постни зелеви сарми
Сарми с кисело зеле - Асеновград
Бабинденска бурания
Необходими продукти:
1 кг. кисело зеле
200 г. ориз
200 г. олио
150 г. лук
400 г. зелева чорба
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на ситно и се запържва с олиото. Прибавя се нарязаното зеле, захлупва се и се вари до омекване. Отделно се сварява оризът в 200г вода, сипва се при зелето и се разбърква, след което се налива зелевата чорба. Буранията се оставя да поври на слаб огън, след като е готова, се оставя да изстине и чак тогава се яде.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари