Зимни рецепти с кисело зеле

вход през zajenata.bg
421801

Бабинденска бурания

Необходими продукти:

1 кг. кисело зеле
200 г. ориз
200 г. олио
150 г. лук
400 г. зелева чорба
Начин на приготвяне:

Лукът се нарязва на ситно и се запържва с олиото. Прибавя се нарязаното зеле, захлупва се и се вари до омекване. Отделно се сварява оризът в 200г вода, сипва се при зелето и се разбърква, след което се налива зелевата чорба. Буранията се оставя да поври на слаб огън, след като е готова, се оставя да изстине и чак тогава се яде.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft