28 Януари 2012
421820
Пълнено пиле със зеле и булгур
Зимна супа с кисело зеле и свинско
Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса
Бабинденска бурания
Пиле със зеле
Свинско месо с кисело зеле
Кисело зеле-тепси кебап
Гювеч с кисело зеле и свинско
Постни зелеви сарми
Сарми с кисело зеле - Асеновград
Пиле със зеле
Необходими продукти:
месо от пиле
150 г. свинска мас
2 големи кисели зелки
1 с.л. лют червен пипер
чубрица
Начин на приготвяне:
В дълбока тенджера се поставя ред нарязано зеле, върху него парчета от полусвареното месо, отново зеле, месо и т.н., като най-горният ред е зеле. Ястието се поръсва с пипера и чубрицата и се залива с разтопената мас и малко бульон от пилето. Похлупва се и се готви на тих огън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари