28 Януари 2012
421801
Пълнено пиле със зеле и булгур
Зимна супа с кисело зеле и свинско
Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса
Бабинденска бурания
Пиле със зеле
Свинско месо с кисело зеле
Кисело зеле-тепси кебап
Гювеч с кисело зеле и свинско
Постни зелеви сарми
Сарми с кисело зеле - Асеновград
Кисело зеле-тепси кебап
Порции: 5-6
Необходими продукти:
1 кг свинско месо гърди ,осмянка
50гр. сланинка
2-3 с.л брашно
2 с.л червен пипер
1- кисела зелка
копър на зърна
сол
мазнина
3-4 бр. праз
черен пипер
Начин на приготвяне:
Зелката се нарязва на ситно и сварява за 30 мин., да поомекне зелето. В дълбок тиган се запържва месото нарязано на средно големи парчета, добавя се, нарязания на ситно праз, брашното, червения пипер, копъра, черен пипер по желание и сол. Запържват се до златисто, след което се смесват със зелето в дълбока тавичка, и се пече 40мин., като се разбърква от време на време. На 180'С
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари