28 Януари 2012
421801
Пълнено пиле със зеле и булгур
Зимна супа с кисело зеле и свинско
Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса
Бабинденска бурания
Пиле със зеле
Свинско месо с кисело зеле
Кисело зеле-тепси кебап
Гювеч с кисело зеле и свинско
Постни зелеви сарми
Сарми с кисело зеле - Асеновград
Зимна супа с кисело зеле и свинско
400 г кисело зеле
300 г свинско месо
60 г ориз
2 стръка праз лук
2 бр. сухи люти чушки
4 скилидки чесън
700 мл сок от кисело зеле
60 г олио
Начин на приготвяне
Празият лук се реже на ситно, месото на хапки, киселото зеле на ивички. Олиото се загрява и в него се запържва леко месото, за да се запечата. Наливат се зелевия сок, 300 мл вода и се прибавят всички останали продукти без чесъна и празия лук, понеже той е по-деликатен за готвене. Може да се добавят още вода и зелев сок, в зависимост от предпочитанията. След като всичко е готово, около 10 минути преди да се махне супата от котлона, се прибавя праза, а 5 минути преди края се слагат нарязаните на ситно скилидки чесън. Може да се прибави и нарязана пушена сланина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари