12 Февруари 2012
122914
Лазаня по неополинтански
Талятели на фурна
Паста с броколи
Спагети Карбонара
Лазаня с морски дарове
Спагети Болонезе
Ризото Миланезе
Рибни рулца по италиански
Панцанела
Ризото с печурки
Канелони
Спагети с шунка
Рибни рулца по италиански
Продукти:
2 филета мерлуза
1 твърдо сварено яйце
2 мариновани краставици
1 сварен морков
3 бланширани гъби
2 скилидки чесън
сол
черен пипер
30 г пармезан
Време за приготвяне:
0 минути
Как да ги приготвим
Рецепта за Рибни рулца:
Обеленото яйце (1 твърдо сварено), краставичките (2 бр), морковът (1 сварен) и гъбите (3 бланширани) се нарязват на дребно. Овкусяват се със сол, черен пипер и счукан чесън (2 скилидки). Тази смес се нанася върху рибите (2 филета), които се навиват на рула и се фиксират с парчета от дървени клечки за зъби. Рулата се слагат в намазнена тава и се пекат до готовност. Поръсват се с нарязан пресен пармезан и се връщат във фурната до неговото разтопяване. Поднасят се със зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари