Любими ястия от Италианската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рибни рулца по италиански
122914
Рибни рулца по италиански

Рибни рулца по италиански

Продукти:
2 филета мерлуза
1 твърдо сварено яйце
2 мариновани краставици
1 сварен морков
3 бланширани гъби
2 скилидки чесън
сол
черен пипер
30 г пармезан
Време за приготвяне:
0 минути

Как да ги приготвим
Рецепта за Рибни рулца:
Обеленото яйце (1 твърдо сварено), краставичките (2 бр), морковът (1 сварен) и гъбите (3 бланширани) се нарязват на дребно. Овкусяват се със сол, черен пипер и счукан чесън (2 скилидки). Тази смес се нанася върху рибите (2 филета), които се навиват на рула и се фиксират с парчета от дървени клечки за зъби. Рулата се слагат в намазнена тава и се пекат до готовност. Поръсват се с нарязан пресен пармезан и се връщат във фурната до неговото разтопяване. Поднасят се със зелена салата.


 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft