Любими ястия от Италианската кухня

вход през zajenata.bg
122921

Паста с броколи

Продукти:
400 г паста
1 глава броколи
50 г орехи
2 стръка зелен лук
3 скилидки чесън
3 стръка магданоз
1 червена чушка
1 с.л. червен пипер
6 с.л. зехтин
черен пипер
сол
Време за приготвяне:
45 минути

Как се приготвя
Пастата (400 г) се сварява във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. Изважда се, отцежда се, изплаква се със студена вода и се оставя настрани. Броколите (1 глава) се накъсват на малки розички и се сваряват във вряща подсолена вода до омекване. Изваждат се, изплакват се с леденостудена вода и се оставят настрани. В блендер се изсипват орехите (50 г), почистеният чесън (3 скилидки), зеленият лук (2 стръка), магданозът (3 стръка), почистената от дръжката и семките червена чушка (1 бр), зехтинът (6 с.л.) и подправките. Всичко се смила за няколко секунди, докато стане на трохи. Тази плънка се смесва в голяма купа заедно с пастата и броколите. Разбърква се много добре и се сервира.
 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft