12 Февруари 2012
122921
Лазаня по неополинтански
Талятели на фурна
Паста с броколи
Спагети Карбонара
Лазаня с морски дарове
Спагети Болонезе
Ризото Миланезе
Рибни рулца по италиански
Панцанела
Ризото с печурки
Канелони
Спагети с шунка
Спагети с шунка
Продукти:
1/2 кг спагети
6 яйца
1 ч.ч. мляко
6 с.л. зехтин
1 с.л. брашно
2 с.л. пармезан
200 г шунка
сол
черен пипер
Време за приготвяне:
30 минути
Как се приготвят
Спагетите (1/2 кг) се сваряват и отцеждат.
В отделен съд се смесват яйцата (6 бр), зехтинът (6 с.л.), пармезанът (2 с.л.), млякото (1 ч.ч.) и брашното (1 с.л.), и се разбъркват добре. Овкусяват се със сол и пипер.
В сгорещен дълбок тиган или тенджера се запържват лентички или кубчета шунка. Щом получат златист загар, се добавя яйчената смес. Готви се 1-2 минути, докато се затопли, и се добавят спагетите. Бърка се, докато сосът се смеси с пастата и всички аромати се смесят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари