Любими ястия от Италианската кухня

вход през zajenata.bg
122912
Ризото с печурки

Ризото с печурки

Продукти:
 1 ч.ч. ориз
1 ч.ч. печурки
2 с.л. масло
1 домат
сол
черен пипер
магданоз
2 с.л. кашкавал (по желание)
1 морков (по желание)
1 глава лук (по желание)
4 с.л. пармезан (по желание)
1 ч.ч. бяло вино (по желание)
2 сръка пресен лук (по желание)
Време за приготвяне:
40 минути

Как да ги приготвим
Рецепта за Ризото с гъби:
Зеленчуците се нарязват на дребно и се запържват заедно с ориза (1 ч.ч.) в голяма тенджера. Всичко се разбърква, докато се зачерви. Добавят се на порции около 400 мл гореща вода или горещ кокоши бульон и бялото вино. Важно е течностите да бъдат предварително загряти и да се добавят по малко, така че оризът да ги поеме. Ястието ври на тих огън при постоянно бъркане. Към края на готвенето се добавят подправките и пармезанът.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft