Рецепти за вкусни ястия от Иван Звездев

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско със суджук в гювеч
419071

Свинско със суджук в гювеч

4 порции

Продукти

600 г свинска плешка /врат/
1 подкова суджук /200 г/
450 г микс от замразени зеленчуци /царевица, зелен фасул, морков, чушки/
2 скилидки чесън
6-8 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
сол на вкус

Приготвяне

1. В тиган сгорещяваме олиото, запържваме нарязаното на порции и осолено месо.
2. Прибавяме зеленчуците, разбъркваме и поръсваме със сол, червен пипер и чубрица. Поливаме с около 150-180 мл гореща вода.
3. Нарязваме суджука на по-дебели парчета, поставяме половината на дъното на глинен гювеч.
4. Прехвърляме месото и зеленчуците, добавяме едро нарязания чесън и останалия суджук. Похлупваме и поставяме във фурната. До 30-тата минута печем ястието на 200 градуса, след което намаляваме до 160-170 градуса и печем още 1 час.  

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft