Любими ястия от Италианската кухня

вход през zajenata.bg
122936

Спагети Болонезе

Продукти:
1/2 кг спагети
300 г телешка кайма
150 г панчета
50 г моркови
50 г стебла от целина
50 г лук
6 с.л. доматен сос
1 ч.ч. мляко
1/2 ч.ч. червено вино
сол

Как се приготвят
Спагетите (1/2 кг) се сваряват според инструкциите на опаковката, отцеждат се и се измиват.
Панчетата (150 г) се нарязва на ситно и се запържва. Морковите (50 г), целината (50 г) и лукът (50 г) се нарязват на ситно и се добавят в тигана. След няколко минути се добавя телешката кайма (300 г) и се готви, докато започне да променя цвета си. Добавят се виното (1/2 ч.ч.) и доматите (6 с.л.). Котлонът се намалява и сосът се оставя да къкри около 2 часа. Накрая се добавя млякото (1 ч.ч.) и се овкусява със сол и черен пипер.
Спагетите се смесват със соса и се готвят няколко минути, така че да се загреят отново и да поемат от ароматите.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft