Вкусни ястия от Мексиканската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Тиквички с млечна царевица
333288

Тиквички с млечна царевица

500 г пресни тиквички, 250 г млечна царевица, 2 големи глави лук, 1 голям домат, пресен копър, 50 г краве масло, 3 супени лъжици олио, сол, 1 супена лъжица вегета, 1 глава чесън.
 Тиквичките се нарязват на кубчета, лукът се нарязва на ситно, а доматът леко се попарва и се обелва. Изчистените скилидки чесън се режат на две по дължина. Лукът се запържва в олиото и се добавя малко вода. Прибавя се царевицата и се задушава до омекване. Накрая се слагат тиквичките и когато станат готови, се прибавят сол, вегета, чесънът и настърганият домат. Ястието се вари още 10 минути и непосредствено преди да се снеме от огъня, се поръсва със ситно нарязания пресен копър и се добавя маслото.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft