13 Януари 2012
419066
Свинско със суджук в гювеч
Пилешки шишчета с праз и бекон
Тиквички с моцарела и пармезан
Яхния от свинско с картофи и маслини
Свински джолан с кисело зеле
Зеленчуци под коричка
Фитнес суши
Чифликчийска салата
Панирано пилешко в лимонов сос
Пай с пилешки дробчета
Тиквички с моцарела и пармезан
4 порции
Продукти
3 тиквички
200 г шунка
50 г пармезан
2 топки моцарела
брашно за паниране
олио за пържене
сол
Приготвяне
1. Нарязваме тиквичките на филийки по дължина, посоляваме и панираме в брашно.
2. Пържим до златисто в сгорещена мазнина.
3. Нарязваме моцарелата на тънки колелца, които подреждаме върху половината от тиквичите. Отгоре поставяме парче от шунката, която сме нарязали на ленти с ширината на тиквичките. Захлупваме с другата половина от тиквичките. Подреждаме в тавичка и поръсваме с настърган пармезан. Печем, докато пармезана се разтопи и зачерви.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари