15 Януари 2012
1311151
Желирана торта Шарлота
Шоколадова торта с крем Брюле
Еклерова торта Мечта
Домашна торта Зебра
Френска селска торта
Шоколадова торта без захар и без брашно
Лека шоколадова торта
Шоколадови пастички
Френска шоколадова торта
Шоколадова торта с портокали
Торта с портокали и корнфлейкс
Плодова торта с лек крем
Торта Гараш
Торта Агнеса
Бисквитена торта с орехи
Бисквитена торта с шоколад и кафе
Торта Наполеон
Торта Агнеса
Торта Агнеса Необходими продукти:
1 пакетче масло
1ч.ч. захар
4 белтъка
1ч.ч. смлени орехи
2ч.ч. брашно
4 жълтъка
1ч.ч.пудра захар
1 млечен шоколад (бял и кафяв)
Начин на приготвяне Торта Агнеса :
Разбийте с миксер маслото и захарта. След това добавете разбитите на сняг белтъци, орехите и брашното.
Бъркайте до образуване на еднородна смес и след това я изсипете в предварително намазнена тава.
Печете на умерена фурна.
През това време разбийте много добре жълтъците и пудрата захар. След като сместта се изпече ги изсипете отгоре.
Изчакайте да се стегнат добре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари