24 Юни 2012
169930
ПОНЕДЕЛНИК Пушена риба в руло от картофи
ПОНЕДЕЛНИК Бързи кюфтета на скара
ВТОРНИК Картофи Болонезе
ВТОРНИК Миш-маш
СРЯДА Запечени картофи
СРЯДА Гювеч с пресни зеленчуци
ЧЕТВЪРТЪК Кюфтета с тиквички
ЧЕТВЪРТЪК Къри от зеленчуци
ПЕТЪК Бекон с боб
ПЕТЪК Пилешки крилца в мед
ВТОРНИК Миш-маш
100 г кромид лук
400 г чушки
200 г домати
4 яйца
100 г сирене
сол
смлян черен пипер
магданоз
копър
• Лукът се обелва и се нарязва на дребно.
• Запържва се в сгорещен тиган до омекване.
• Прибавят се изчистените и нарязани на дребно чушки и се задушават около 20 минути на слаб огън.
• Доматите се нарязват на кубчета и се добавят при чушките.
• Задушават се за още 20 минути.
• Когато се изпари водата, се прибавят натрошеното сирене, разбърканите яйца, ситно нарязаният магданоз и/ или копър.
• Ястието се посолява и се подправя на вкус.
• Сместа се изпържва добре, като често се разбърква.
• Миш - машът се поднася веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари