24 Юни 2012
169943
ПОНЕДЕЛНИК Пушена риба в руло от картофи
ПОНЕДЕЛНИК Бързи кюфтета на скара
ВТОРНИК Картофи Болонезе
ВТОРНИК Миш-маш
СРЯДА Запечени картофи
СРЯДА Гювеч с пресни зеленчуци
ЧЕТВЪРТЪК Кюфтета с тиквички
ЧЕТВЪРТЪК Къри от зеленчуци
ПЕТЪК Бекон с боб
ПЕТЪК Пилешки крилца в мед
ЧЕТВЪРТЪК Кюфтета с тиквички
2 средни тиквички
2 яйца
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. бакпулвер
80 г извара или Рикота
60 г брашно
олио за пържене
• Тиквичките се обелват, настъргват на едро ренде, посоляват се и се изстискват.
• В купата се смесват всички продукти.
• С голяма супена лъжица (1-2) се сипва от сместа в загрята мазнина.
• Пържат се на умерен огън 3-4 минути от всяка страна или до готовност.
• Кюфтетата с тиквички се поднасят със сметана или кисело мляко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари