17 Април 2012
245495
Крем супа от моркови с лимонов вкус
Картофена супа със сметанова застройка
Крем супа от гъби с авокадо
Пилешко с печени чушки на фурна ОБЯД
Картофи Спийди Гонзалес ОБЯД
Дробчета по манастирски ОБЯД
Печено пиле със сметана ВЕЧЕРЯ
Пиле с гъби и картофи ВЕЧЕРЯ
Карамелизирани картофи ВЕЧЕРЯ
Карамелизирани картофи ВЕЧЕРЯ
1 кг картофи
3 с.л. масло
1/2 ч.ч. кафява захар
1 с.л. портокалова кора
сол
Картофите (1 кг) се обелват и сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се нарязват. Разтопява се маслото (3 с.л.) в тиган и се добавят картофите, захарта (1/2 ч.ч.) и портокаловата кора (1 с.л.). Пържат се 6-7 минути, докато захарта се карамелизира и картофите се позлатят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари