17 Април 2012
245495
Крем супа от моркови с лимонов вкус
Картофена супа със сметанова застройка
Крем супа от гъби с авокадо
Пилешко с печени чушки на фурна ОБЯД
Картофи Спийди Гонзалес ОБЯД
Дробчета по манастирски ОБЯД
Печено пиле със сметана ВЕЧЕРЯ
Пиле с гъби и картофи ВЕЧЕРЯ
Карамелизирани картофи ВЕЧЕРЯ
Пилешко с печени чушки на фурна ОБЯД
1 пилешко филе
5 печени чушки
1 глава червен лук
2 яйца
150 г кисело мляко
100 г сирене
1 с.л. зехтин
черен пипер
сол
Пилешкото филе (1 бр) се нарязва на хапки, лукът (1 глава) на колелца, а печените белени червени чушки (5 бр) - на дребни парченца. Всичко се запържва в тиган със зехтин (1 с.л.). Когато пилешкото месо е готово, а лукът омекне, ястието се овкусява със сол и черен пипер. Сиренето (100 г) се натрошава, смесва се с яйцата (2 бр) и киселото мляко (150 г) и сместа се разбърква много добре. Прибавя се към пилешкото и всичко се изсипва с малка тавичка. Пече се на 200 градуса за 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари