17 Април 2012
245495
Крем супа от моркови с лимонов вкус
Картофена супа със сметанова застройка
Крем супа от гъби с авокадо
Пилешко с печени чушки на фурна ОБЯД
Картофи Спийди Гонзалес ОБЯД
Дробчета по манастирски ОБЯД
Печено пиле със сметана ВЕЧЕРЯ
Пиле с гъби и картофи ВЕЧЕРЯ
Карамелизирани картофи ВЕЧЕРЯ
Печено пиле със сметана ВЕЧЕРЯ
Продукти:
за порции
1 пиле
2 с.л. заквасена сметана
2 с.л. мед
1 ч.л. горчица
1 с.л. лимонов сок
сол
черен пипер
Пилето се измива и подсушава. Натърква се със сол и черен пипер и се оставя така да престои половин час. Сметаната (2 с.л.), медът (2 с.л.), горчицата (1 ч.л.) и лимоновият сок (1 с.л.) се разбиват до получаването на еднородна смес. С нея пилето се намазва от всички страни с помощта на четчица и се слага да се пече в предварително загрята фурна. Периодично се обръща и пак се маже със сместа. Готово е, когато добие златиста коричка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари