17 Април 2012
245511
Крем супа от моркови с лимонов вкус
Картофена супа със сметанова застройка
Крем супа от гъби с авокадо
Пилешко с печени чушки на фурна ОБЯД
Картофи Спийди Гонзалес ОБЯД
Дробчета по манастирски ОБЯД
Печено пиле със сметана ВЕЧЕРЯ
Пиле с гъби и картофи ВЕЧЕРЯ
Карамелизирани картофи ВЕЧЕРЯ
Картофи Спийди Гонзалес ОБЯД
Продукти:
за порции
400 г картофи
200 г шунка
1 праз
4 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 връзка магданоз
2 с.л. олио
1 ч.ч. кашкавал
черен пипер
сол
Картофите (400 г) се сваряват, обелват и нарязват на кубчета, празът (1 бр) - на колелца, шунката (200 г) - на кубчета. Яйцата (4 бр) се разбиват на пяна. Налива се прясното мляко (1 ч.ч.) и пак се разбива. Прибавят се олиото (2 с.л.), подправките, кашкавалът (1 ч.ч.) и пак се разбърква. Този сос се смесва със зеленчуците и шунката, излива се в тава и се пече на фурна, докато ястието получи златиста коричка отгоре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари