13 Февруари 2012
297869
Карфиол на фурна
Зеленчуков киш с гъби
Пълнени домати
Пица с кренвирши
Пиле с портокали
Пиле с къри
Омлет с грах
Крем супа с праз
Пилешко с броколи
Филенца с бяло вино
Карфиол на фурна
Продукти:
карфиол
1 топка моцарела
сол на вкус
1 ч.л. копър
една голяма щипка магданоз
1 ч.л. зехтин
чесън на вкус
Карфиолът се измива добре и се задушава до омекване в тенджера с вода за няколко минути. Запареният карфиол се накъсва на розички и се изсипва в йенска тава за печене, смесва се с чесъна, зехтина и солта. Пече се в умерена фурна, докато леко започне да се зачервява.
Върху леко зачервения карфиол се добавят копърът, магданозът и нарязаната моцарела и се връща във фурната за кратко, да се запече леко и сиренцето.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари