Какво да приготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
297869

Карфиол на фурна

Продукти:

карфиол
1 топка моцарела
сол на вкус
1 ч.л. копър
една голяма щипка магданоз
1 ч.л. зехтин
чесън на вкус
 


Карфиолът се измива добре и се задушава до омекване в тенджера с вода за няколко минути. Запареният карфиол се накъсва на розички и се изсипва в йенска тава за печене, смесва се с чесъна, зехтина и солта. Пече се в умерена фурна, докато леко започне да се зачервява.

Върху леко зачервения карфиол се добавят копърът, магданозът и нарязаната моцарела и се връща във фурната за кратко, да се запече леко и сиренцето.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft