13 Февруари 2012
297869
Карфиол на фурна
Зеленчуков киш с гъби
Пълнени домати
Пица с кренвирши
Пиле с портокали
Пиле с къри
Омлет с грах
Крем супа с праз
Пилешко с броколи
Филенца с бяло вино
Омлет с грах
Продукти:
400 гр. грах
от консерва или замразен
10 яйца
150 гр. натрошено сирене
или извара
200 мл. течна сметана
50 гр. масло
сол
на вкус
черен пипер
на вкус
Начин на приготвяне
Ако използваме дълбоко замразен грах, първо го попарваме във вряща вода и го изцеждаме веднага след това.
В купичка разбиваме яйцата, сметаната и граха. Добавяме сол и черен пипер на вкус.
Разтапяме маслото в тиган и изпържваме омлета.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари