13 Февруари 2012
297869
Карфиол на фурна
Зеленчуков киш с гъби
Пълнени домати
Пица с кренвирши
Пиле с портокали
Пиле с къри
Омлет с грах
Крем супа с праз
Пилешко с броколи
Филенца с бяло вино
Пилешко с броколи
Продукти:
200-300 гр.броколи,3-4 скилидки чесън,1 глава лук,500 гр пилешко филе,200 г. заквасена сметана,120 гр. синьо сирене
Подправки:сол и черен пипер на вкус, универсална подправка за пиле.
Приготвяне:
Броколите, ситно нарязаните чесън и лук се задушават.
Пилешкото филе се нарязва на тънки ивици, овкусено с изброените подправки леко се запържва. Добавя се малко вода, сметаната и синьото сирене към филето.Така приготвената смес се изсипва в йенско стъкло, добавят се задушените вече зеленчуци, пече се в умерено загрята фурна около 40 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари