13 Февруари 2012
297869
Карфиол на фурна
Зеленчуков киш с гъби
Пълнени домати
Пица с кренвирши
Пиле с портокали
Пиле с къри
Омлет с грах
Крем супа с праз
Пилешко с броколи
Филенца с бяло вино
Пълнени домати
Продукти:
4 броя домати
1 пакетче (125г) Крема
3 супени лъжици майонеза
черен пипер
щипка сол
1 брой кисела краставичка (може и прясна)
1 чаена лъжица горчица
магданоз, жълта чушка (за украса)
Начин на приготвяне:
Избират се хубави домати и им се отрязват капачета. С лъжичка се издълбава вътрешността на доматите и се обръщат, за да се изцеди сока.
Киселата краставичка се нарязва на много дребно.
В отделен съд се смесват до хомогенна смес - сиренето Крема, горчицата, майонезата и останалите подправки.
След това се добавя краставичката, добре се обърква и се пълнят доматите с леко притискане.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари