13 Февруари 2012
297869
Карфиол на фурна
Зеленчуков киш с гъби
Пълнени домати
Пица с кренвирши
Пиле с портокали
Пиле с къри
Омлет с грах
Крем супа с праз
Пилешко с броколи
Филенца с бяло вино
Пиле с къри
Продукти:
600 гр. бяло пилешко месо
1 пилешки бульон
2 с. л. доматен концентрат
2 ч. л. къри
1 с. л. зехтин
4 с. л. кокосов орех
1 глава лук
черен пипер
сол
1 ч. ч. кисело мляко
Приготвяне:
Обелете и нарежете на дребно лука. Оставете го да се задуши до златисто в зехтина. Нарежете пилешкото на дребно и го прибавете към лука.
Разтопете кубчето пилешки бульон в супник с гореща вода.
Излейте бульона в тенджерата с месото и лука, добавете доматения концентрат, настъргания кокосов орех, кърито, киселото мляко, солта и черния пипер.
Оставете на слаб огън около 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари