13 Февруари 2012
297869
Карфиол на фурна
Зеленчуков киш с гъби
Пълнени домати
Пица с кренвирши
Пиле с портокали
Пиле с къри
Омлет с грах
Крем супа с праз
Пилешко с броколи
Филенца с бяло вино
Филенца с бяло вино
Продукти
4 телешки филенца (дебели 2 см)
1 чаша сухо бяло вино
100 г краве масло
2 скилидки чесън
1/4 лимон
Брашно
черен пипер, сол
Приготвяне
Филетата се наръсват със сол и черен пипер и се овалват в брашно. В тиган се сгорещява 75 г масло и в него се изпържват филетата от двете страни. Прибавят се виното и 5 супени лъжици вода. Огънят се намалява и ястието се оставя да се вари, докато течността почти се изпари. От време на време парчетата месо се обръщат. Към края на варенето се прибавят счуканият чесън, останалото масло и сокът от лимона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари