Какво да приготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
297869

Филенца с бяло вино

Продукти
4 телешки филенца (дебели 2 см)
1 чаша сухо бяло вино
100 г краве масло
2 скилидки чесън
1/4 лимон
Брашно
черен пипер, сол


Приготвяне
Филетата се наръсват със сол и черен пипер и се овалват в брашно. В тиган се сгорещява 75 г масло и в него се изпържват филетата от двете страни. Прибавят се виното и 5 супени лъжици вода. Огънят се намалява и ястието се оставя да се вари, докато течността почти се изпари. От време на време парчетата месо се обръщат. Към края на варенето се прибавят счуканият чесън, останалото масло и сокът от лимона. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft