Вкусен чомлек рецепти

вход през zajenata.bg
354510

Телешки чомлек

телешко месо - 2 кг телешки джолан, картофи - 1 кг, лук - 300 г кромид (5 - 6 глави), вино - 400 мл червено, чесън - 10 скилидки, люти чушки - 2 броя лютиви пиперки, червен пипер - 1 с.л.черен пипер - 15 зърна, дафинов лист - 2 броя, сол - на вкус

 Нарежете телешкия джолан на едри парчета и го накиснете за 1 час във вода с малко оцет.

В гърне започнете да редите нарязаните на едри парчета или кръгчета картофи, телешките късове, едро нарязания лук, обелените скилидки чесън и лютивите пиперки.

Залейте с виното, добавете червения и черния пипер, дафиновия лист и сол на вкус.

Може да долеете и малко топла вода. Сложете капака на гърнето и го пъхнете във фурната да се пече за 4 часа.  

1 2 3 4 5 6 7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft