Вкусен чомлек рецепти

вход през zajenata.bg
354510

Чомлек по овчарски

Продукти:
1 кг свинско месо
3 глави лук
1 глава чесън
2 бр. моркови
200 г гъби
300 г пресен колбас
500 г картофи
1 ч.л. чубрица
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
магданоз
сол на вкус
1 ч.ч. бяло вино
100 мл олио

Приготвяне:

Месото се реже на хапки и се осолява леко. В дълбока купа се нарязват лукът, чесънът, морковите - на колелца, гъбите на ивички, колбасът на кубчета, като се разбъркват хубаво с чубрицата, червения и черния пипер и магданоза. Дъното на намаслен гювеч се нареждат ред месо, ред от сместа, като се завършва със смес. Всичко се залива с бялото вино, олиото и 150 мл вода. Похлупва се и се пече в умерена фурна 2 часа.

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft