Телешки чомлек
Бански чомлек
Чомлек по овчарски
Чомлек с пилешко
Белишки чомлек рецепта
Чомлек с телешко и арпаджик
Свински чомлек рецепта
Чомлек със заешко
Чомлек по овчарски
Продукти:
1 кг свинско месо
3 глави лук
1 глава чесън
2 бр. моркови
200 г гъби
300 г пресен колбас
500 г картофи
1 ч.л. чубрица
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
магданоз
сол на вкус
1 ч.ч. бяло вино
100 мл олио
Приготвяне:
Месото се реже на хапки и се осолява леко. В дълбока купа се нарязват лукът, чесънът, морковите - на колелца, гъбите на ивички, колбасът на кубчета, като се разбъркват хубаво с чубрицата, червения и черния пипер и магданоза. Дъното на намаслен гювеч се нареждат ред месо, ред от сместа, като се завършва със смес. Всичко се залива с бялото вино, олиото и 150 мл вода. Похлупва се и се пече в умерена фурна 2 часа.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари