13 Март 2013
1014520
Дюнер кебап по турски
Екмек-турски хляб
Имамбаялдъ
Турски гирос
Кадаиф по турски
Турски локум
Седнали картофи
Печено пиле по турски
Агнешки кебап по турски
Турска баклава
Агнешки кебап по турски
агнешко - 1 кг, лук - 3 глави, моркови - 2 броя, оцет - 1 с.л., домати - 2 броя, картофи - 300 г, грах - 100 г от консерва, копър - 1 връзка, сол, черен пипер
Загрейте зехтина в тенджера и запържете месото до зачервяване. Прибавете нарязаните лук, моркови, половината копър. подправете със сол и черен пипер. Запържвайте за още 10 минути на умерен огън, като разбърквате..
Добавете оцета и ситно нарязаните домати. След 5 минути долейте чаша гореща вода. Похлупете съда и оставете да се готви около 1 час или докато агнешкото стане крехко. Прибавете картофите, граха и гответе още 15-20 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари