13 Март 2013
1014520
Дюнер кебап по турски
Екмек-турски хляб
Имамбаялдъ
Турски гирос
Кадаиф по турски
Турски локум
Седнали картофи
Печено пиле по турски
Агнешки кебап по турски
Турска баклава
Турски гирос
Гиросът е пристигнал в Турция много по-отдавна от Гърция.
1 пуешко бутче
1 консерва царевица
бамбукови стъбла
червена чубрица
микс подправки
подправка за гирос
Начин на приготвяне
Махнете кожата на бутчето и натрийте с чубрица, с микса от подправки и подправката за гирос, след което ги оставете за няколко часа в хладилника.
Наредете в тавичка и печете във фурната докато се запече кожата.
Охладете свалете месото и го нарежете на ленти.
Запържете месото в тиган заедно с царевицата и бамбука и овкусете с подправки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари