10 турски манджи рецепти

вход през zajenata.bg
1014520

Дюнер кебап по турски

300 г зеле (червено и бяло)
100 г салата айсберг
1 свежа краставица
1 голяма глава лук
4 домата
сол
пипер
1 чушка
2 лъжици бульон от кубче (намачкайте)
500 г месо (най-добре телешко)
5-6 лъжици олио
1 турски хляб екмек
Начин на приготвяне
Нарежете листата от червеното и бяло зеле, заедно с краставицата на тънки ивици,след което поръсете с намачкото кубче бульон и разбъркайте.
Нарежете доматите и лука.
Загрейте в тиган олио и запържете месото смесено с лука.
Подправете на вкус и продължете пърженето докато месото не стане хрупкаво.
Разрежете хляба на 4 части, разрязвайки го на дължина, запечете или запържете за кратко.

Начин на сервиране:
Когато хлябът стане топъл го напълнете с месо и останалите добавки. Полейте всичко с традиционния турски млечно-чеснов сос.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft