13 Март 2013
1014559
Дюнер кебап по турски
Екмек-турски хляб
Имамбаялдъ
Турски гирос
Кадаиф по турски
Турски локум
Седнали картофи
Печено пиле по турски
Агнешки кебап по турски
Турска баклава
Кадаиф по турски
кадаиф - 500 г на сарми, масло - 125 г прясно, вода - 1.2 л (6 ч.ч.), орехи - 120 г едро счукани
ЗА СИРОПА
вода - 1.2 л, захар - 800 г
Подредете кадаифа в тавичка, като върху всяка сармичка поставите по малко орехови ядки.
Кадаифът се пече до златисто, след което се залива с предварително приготвения захарен сироп от захарта и водата, в който се добавя и маслото.
Изключително вкусен и любим на моето семейство.
По желание може да прибавите вместо орехи начукани шамфъстък или микс от двата вида ядки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари