13 Март 2013
1014520
Дюнер кебап по турски
Екмек-турски хляб
Имамбаялдъ
Турски гирос
Кадаиф по турски
Турски локум
Седнали картофи
Печено пиле по турски
Агнешки кебап по турски
Турска баклава
Турски локум
нишесте - 3 ч.ч., вода - 6 ч.ч., захар - 6 ч.ч., лимони - 1 брой, орехи - 100 г, розова вода - 2 с.л., пудра захар - за овалване
Разтворете нишестето в студена вода, прибавете захарта и варете на умерен огън при непрекъснато бъркане, докато сместа се сгъсти.
Прибавете лимоновия сок, нарязаните орехи и розовата вода. Разбъркайте и прехвърлете сместа в тавичка. Когато изстине, нарежете турския локум на парченца и ги оваляйте в пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари