28 Януари 2012
715291
Бърз гювеч в тенджера
Вретено със свинско
Ароматни свински филенца с лимон и риган
Свински ребърца в меден сос
Пържоли с винен сос
Винен кебап с картофено пюре
Апетитно свинско контрафиле
Пикантно свинско руло
Печени свински ребърца
Кавърма със свинско и праз
Свинско месо с картофи и зелен боб
Апетитно свинско контрафиле
Продукти:
800 гр свинско контрафиле
Необходими продукти за маринатата: 1 кофичка кисело мляко, 1 пасирана глава кромид лук, 2 скилидки чесън, 1 к.ч. бяло вино, сокът на 1/2 лимон
Подправки за поръсване: шарена сол, сминдух, обелени тиквени и слънчогледови семки
Месото се изчиства от жилките и се оставя в камерата на хладилника за около 2 часа, за да се стегне. След това се нарязва надлъжно.
Всички продукти за маринатата се разбъркват добре. Месото се накисва в нея за 18 часа, като от време на време се разбърква.
Пече са на бавен огън около 8-10 минути. След като е готово месото се овалва в сместа от подправките и семената.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари