28 Януари 2012
715005
Бърз гювеч в тенджера
Вретено със свинско
Ароматни свински филенца с лимон и риган
Свински ребърца в меден сос
Пържоли с винен сос
Винен кебап с картофено пюре
Апетитно свинско контрафиле
Пикантно свинско руло
Печени свински ребърца
Кавърма със свинско и праз
Свинско месо с картофи и зелен боб
Свински ребърца в меден сос
Продукти:
1 кг. свински ребра
3 гл. чесън
За соса:
100 мл. течен мед
2 ч.л червен пипер
4 с.л. Японски соев сос „LIGHT“
100 мл. бяло вино
100 мл. вода
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Ребрата се режат да парчета с големина по желание. Престояват 30-40 минути в марината, направена с горепосочените продукти за соса. Подсушените ребърца се изпържват леко (без да загарят) в сгорещена мазнина и се нареждат в тавичка за печене. В мазнината, в която са били досега, на слаб огън се пускат нарязаните на ситно глави чесън и марината, в която са били ребърцата. Бърка се енергично за няколко (2-3 минути) да се получи по-гъст сос, с който се заливат полуготовите ребърца. Пече се в загрята фурна за 10-15 минути до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари