28 Януари 2012
715005
Бърз гювеч в тенджера
Вретено със свинско
Ароматни свински филенца с лимон и риган
Свински ребърца в меден сос
Пържоли с винен сос
Винен кебап с картофено пюре
Апетитно свинско контрафиле
Пикантно свинско руло
Печени свински ребърца
Кавърма със свинско и праз
Свинско месо с картофи и зелен боб
Печени свински ребърца
Продукти:
свински гърди
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица
кимион
бира или вино
Начин на приготвяне:
Ребрата се овкусяват добре с подправките. Нареждат се в тава. Налива се бирата (или виното) и малко мазнина. Покрива се с домакинско фолио и се слага да се пече, но не на максимална температура, за да не загорят. След около 30-40 мин. фолиото се маха и ребрата продължават да се пекат на 200°С до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари