28 Януари 2012
715005
Бърз гювеч в тенджера
Вретено със свинско
Ароматни свински филенца с лимон и риган
Свински ребърца в меден сос
Пържоли с винен сос
Винен кебап с картофено пюре
Апетитно свинско контрафиле
Пикантно свинско руло
Печени свински ребърца
Кавърма със свинско и праз
Свинско месо с картофи и зелен боб
Бърз гювеч в тенджера
500 г свинско месо
300 г картофи
1 ч.ч. ориз
400 г замразен гювеч
2 с.л. червен пипер
1 бр. зеленчуков бульон
копър
сол
олио
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на средно големи кубчета. Картофите се нарязват на дребни кубчета. В тенджера се сипва малко олио и се запържва месото, добавя се замразения гювеч, картофите и ориза. Заливат се с вода и се оставят да поври докато не омекнат зеленчуците. След това се добавят бульончетата, копъра и сол. Прави се застройка от червения пипер и малко олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари