28 Януари 2012
715209
Бърз гювеч в тенджера
Вретено със свинско
Ароматни свински филенца с лимон и риган
Свински ребърца в меден сос
Пържоли с винен сос
Винен кебап с картофено пюре
Апетитно свинско контрафиле
Пикантно свинско руло
Печени свински ребърца
Кавърма със свинско и праз
Свинско месо с картофи и зелен боб
Ароматни свински филенца с лимон и риган
4-5 с.л. прясно изцеден лимонов сок
по 2 с.л. нарязани листа пресен риган и магданоз
2 бр. свински филета (по около 200 г всяко)
1 с.л. зехтин
1/2 ч.л. сол, черен пипер
Начин на приготвяне
В голям найлонов плик смесете сока от лимона и по 1 с.л. от зелените подправки. Сложете месото вътре, оваляйте го добре в марината и завържете плътно плика, преди да изкарате въздуха от него. Месото трябва да престои в марината поне 2 часа, в хладилника. След като извадете месото от марината, в купа смесете зехтина, солта и пипера, както и останалите риган и магданоз. Натъркайте месото с тази смес. Печете месото на скара.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари