28 Януари 2012
715005

Бърз гювеч в тенджера
Вретено със свинско
Ароматни свински филенца с лимон и риган
Свински ребърца в меден сос
Пържоли с винен сос
Винен кебап с картофено пюре
Апетитно свинско контрафиле
Пикантно свинско руло
Печени свински ребърца
Кавърма със свинско и праз
Свинско месо с картофи и зелен боб
Винен кебап с картофено пюре
Продукти:
600 гр. телешко или свинско месо
1 гл. лук
1 морков
100 грама масло
3-4 лъжици доматено пюре
бахар
дафинов лист
червен пипер
черен пипер
чаена чаша мляко
чаена чаша вино
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на кубчета, поръсваме го със сол и черен пипер и го накисваме за около 20 минути в млякото. Нарязваме моркова и лука и ги запържваме в маслото до златисто. Добавяме месото и доматеното пюре и оставяме на силен огън за около 20 минути. Прибавяме подправките и го заливаме с виното и водичка да го покрие. Оставяме на силен огън за около 30 минути и после на по-слаб за около час.
Може да се сервира с гарнитура картофено пюре
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари