13 Юли 2012
194413
Дългозърнест ориз със зеленчуци и месо по китайски
Пиле в сладко-кисел сос по китайски
Свинско със соев сос по китайски
Телешко по китайски
Пържен ориз по китайски
Пилешки крилца с джинджифил по китайски
Пилешки крилца с чесън по китайски
Пилешки крилца по китайски
Пиле със зеленчуци по китайски
Кюфтета с тесто от картофи по китайски
Дългозърнест ориз със зеленчуци и месо по китайски
ориз (по възможност дългозърнест)
грах
морков
царевица
зеле
яйце
мазнина
пилешко, телешко, свинско месо
Ориза се сварява в повече вода (подсолена) за 10-12 минути. Веднага се отцежда и залива със студена вода.
Моркова се нарязва на кубчета и се вари в подсладена вода. Граха се попарва. В тиган се сгорещява олиото, запържа се месото (нарязано на ивички), добавят се зеленчуците (без зелето), позапържва се и се добавя ориза. Пържи се отново, добавя се настъргано зеле и по желание разбито яйце, загрято до побеляване. Аз не овкусявам допълнително, но по желание може да подправите по свои вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари