13 Юли 2012
194413
Дългозърнест ориз със зеленчуци и месо по китайски
Пиле в сладко-кисел сос по китайски
Свинско със соев сос по китайски
Телешко по китайски
Пържен ориз по китайски
Пилешки крилца с джинджифил по китайски
Пилешки крилца с чесън по китайски
Пилешки крилца по китайски
Пиле със зеленчуци по китайски
Кюфтета с тесто от картофи по китайски
Пилешки крилца с чесън по китайски
12 пилешки крилца
3 скилидки чесън
3-4 см джинджифил
сок от един лимон
3 с. л. соев сос
3 с. л. мед
1/2 ч. л. люспи от червен пипер
лимон
• Отрязват се краищата на крилцата и се изхвърлят (могат да бъдат използвани за пилешки бульон).
• Чесънът се пресова, джинджифилът се бели и се настъргва.
• Всички продукти за маринатата се размесват в купа.
• Крилцата се поливат с маринатата.
• Мариноват се за една нощ в хладилника.
• На другия ден фурната се загрява до 220 С.
• Китайските пилешки крилца 2 се нареждат в тава за печене в един ред.
• Поливат се с няколко лъжици марината.
• Пекат се 25-30 минути, като от време на време се поливат с маринатата.
• Сервират се с няколко резена лимон.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари