Китайска кухня рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки крилца с чесън по китайски
194413

Пилешки крилца с чесън по китайски

12 пилешки крилца
3 скилидки чесън
3-4 см джинджифил
сок от един лимон
3 с. л. соев сос
3 с. л. мед
1/2 ч. л. люспи от червен пипер
лимон

• Отрязват се краищата на крилцата и се изхвърлят (могат да бъдат използвани за пилешки бульон).
• Чесънът се пресова, джинджифилът се бели и се настъргва.
• Всички продукти за маринатата се размесват в купа.
• Крилцата се поливат с маринатата.
• Мариноват се за една нощ в хладилника.
• На другия ден фурната се загрява до 220 С.
• Китайските пилешки крилца 2 се нареждат в тава за печене в един ред.
• Поливат се с няколко лъжици марината.
• Пекат се 25-30 минути, като от време на време се поливат с маринатата.
• Сервират се с няколко резена лимон. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft