13 Юли 2012
194413
Дългозърнест ориз със зеленчуци и месо по китайски
Пиле в сладко-кисел сос по китайски
Свинско със соев сос по китайски
Телешко по китайски
Пържен ориз по китайски
Пилешки крилца с джинджифил по китайски
Пилешки крилца с чесън по китайски
Пилешки крилца по китайски
Пиле със зеленчуци по китайски
Кюфтета с тесто от картофи по китайски
Пилешки крилца с джинджифил по китайски
125 мл соев сос
125 г кафява захар
2 с. л. бял винен оцет
5-6 см парче джинджифил
5-6 скилидки чесън
16 броя пилешки крилца
• Джинджифилът се обелва и се настъргва, а чесънът се пресова.
• Всички продукти се смесват в голяма купа.
• Добавят се пилешките крилца.
• Купата се покрива и се оставя минимум за 1 час (най-добре от предната вечер).
• Фурната се загрява до 200 С.
• Пилешките крилца се изваждат от маринатата и се нареждат в огнеупорна тава.
• Пекат се 25-30 минути или до готовност.
• През това време останалата марината се прецежда и се довежда до кипване в малка тенджерка.
• Оставя се да ври няколко минути.
• Китайските лепкави пилешки крилца крилца се сервират с получения сос.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари