Китайска кухня рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки крилца с джинджифил по китайски
194413

Пилешки крилца с джинджифил по китайски

125 мл соев сос
125 г кафява захар
2 с. л. бял винен оцет
5-6 см парче джинджифил
5-6 скилидки чесън
16 броя пилешки крилца

• Джинджифилът се обелва и се настъргва, а чесънът се пресова.
• Всички продукти се смесват в голяма купа.
• Добавят се пилешките крилца.
• Купата се покрива и се оставя минимум за 1 час (най-добре от предната вечер).
• Фурната се загрява до 200 С.
• Пилешките крилца се изваждат от маринатата и се нареждат в огнеупорна тава.
• Пекат се 25-30 минути или до готовност.
• През това време останалата марината се прецежда и се довежда до кипване в малка тенджерка.
• Оставя се да ври няколко минути.
• Китайските лепкави пилешки крилца крилца се сервират с получения сос. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft