Китайска кухня рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки крилца по китайски
194413

Пилешки крилца по китайски

350 г пилешки крилца
сусам

MАРИНАТА

4 с. л. соев сос
1 ч. л. горчица
2 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л. чесън на прах
1 с. л. мед
1/2 ч. л. сух джинджифил
2 ч. л. кетчуп
сол

• Всички съставки за маринатата се разбиват до еднородна смес с помощта на вилица или тел.
• Крилцата се нареждат в тава за печене и отгоре се заливат с маринатата.
• Покриват се с фолио и се оставят в хладилника да се мариноват за едно денонощие.
• Ако няма време се мариноват минимум за 2 часа.
• Маринованите крилца се подреждат върху скара от фурната, отдолу се поставя тавичка, в която да пада течността от печенето.
• Поливат се с маринатата.
• Пекат се в предварително загрята фурна на 210 С около 10 минути.
• Обръщат се и се поръсват по желание със сусам и се запичат още 10 минути.
• Китайските пилешки крилца се поднасят топли. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft