Вкусни рецепти от турската кухня

вход през zajenata.bg
403221

Майонеза с моркови

500 г моркови
2 ч. л. сол
2 ч. л. захар
2 - 3 с. л. майонеза
3 - 4 с. л. прясно мляко
1 ч. л. горчица
1 ч. л. смлян черен пипер
1 връзка копър
на вкус магданоз
3 -4 стръка зелен лук

• Морковите се обелват и се нарязват на кръгчета.
• 1/2 л вода се кипва заедно със захарта и солта, пускат се морковните кръгчета и се варят около 10-15 минути.
• Изцеждат се и се оставят да изстинат.
• Майонезата, млякото, горчицата, солта, черният пипер се разбъркват добре.
• Добавят се копър, магданоз и зелен лук - ситно нарязани.
• С така приготвена смес се заливат леко топлите моркови.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft